دیوید کارمونا، بنیانگذار IcomTech، به حدود یک دهه زندان محکوم شد. دادستانها این پرونده را بهعنوان یک طرح پانزی ارز دیجیتال که از افراد طبقه کارگر کلاهبرداری کرده بود، توصیف کردند.
بنیانگذار IcomTech به دلیل طرح پانزی ارز دیجیتال به تقریباً 10 سال زندان محکوم شد
قاضی فدرال ایالات متحده، جنیفر ال. روچون، حکم ۱۲۱ ماه حبس را صادر کرد. طبق اعلام دفتر دادستان ایالات متحده برای منطقه جنوبی نیویورک، کارمونا همچنین به سه سال آزادی مشروط تحت نظارت محکوم شد.
کارمونا، ۴۱ ساله، به توطئه برای ارتکاب کلاهبرداری اینترنتی اعتراف کرد. او طرحی را طراحی کرده بود که در آن سرمایهگذاران را با وعدههای دروغین سودهای کلان از معامله و استخراج ارز دیجیتال فریب میداد. دادستان ایالات متحده، دامین ویلیامز، اعلام کرد که کارمونا و همدستانش در حالیکه به قربانیان وعده دو برابر شدن سرمایهگذاری در شش ماه را میدادند، آنها را برای سرمایهگذاری در طرح پانزی IcomTech ترغیب میکردند. این وعدهها کاملاً دروغین بودند.
IcomTech بین اواسط سال 2018 تا فروپاشی آن در اواخر سال 2019، با فریب دادن سرمایهگذاران، در مجموع 8.4 میلیون دلار را به جیب زد. این شرکت با برگزاری مراسمهای مجلل برای جذب قربانیان، با نمایش خودروهای گران قیمت و لباسهای لوکس، ظاهری از ثروت و موفقیت را نشان میداد.
این نمایشهای چشمگیر، سرمایهگذاران بالقوه را با تصویری از مشروعیت IcomTech هدف قرار میداد. پس از شروع تماس سرمایهگذاران برای دریافت درآمد خود، تنها با تاخیر، بهانهها و هزینههای پنهان مواجه میشدند.
متهمان اصلی در کلاهبرداری IcomTech نیز محکوم شدند
حتی با وجود علائم هشدار دهنده، کارمونا و سایر ترویجدهندگان همچنان به جذب سرمایهگذاری جدید ادامه دادند. این افراد شامل مارکو رویز اوچوا، مدیرعامل سابق IcomTech، و همدستانش، دیوید برند و گوستاو رودریگز، میشوند.
توکن ارز دیجیتال “Icoms” پس از آن توسط آنها ایجاد شد تا با ادعای دروغین پذیرش گسترده آن برای پرداختها، عمر طرح پانزی IcomTech را طولانیتر کند. این توکنها در واقع بیارزش بودند و باعث افزایش ضرر و زیان سرمایهگذاران شدند.
منبع : coincu.com