ارزدکس

کره جنوبی تقسیم دارایی‌های رمزارز در توافق‌های طلاق را مجاز کرد

بر اساس اعلام یک دفتر حقوقی، قانون کره جنوبی به زوجین اجازه می‌دهد که در حین روند طلاق، دارایی‌های رمزارز و بیت‌کوین را درخواست کنند و آن‌ها را به عنوان دارایی‌های مشترک در نظر می‌گیرد.

دفتر حقوقی IPG Legal درباره قوانین مربوط به رمزارزها در پرونده‌های طلاق توضیحاتی ارائه داد. این دفتر در پاسخ به سوالات مشتریان گفت که بر اساس قانون کره جنوبی، هر دو نوع دارایی ملموس و ناملموس می‌توانند در حین طلاق تقسیم شوند:

«بر اساس ماده ۸۳۹-۲ قانون مدنی کره، هر یک از زوجین می‌تواند درخواست برای تقسیم دارایی‌های مشترک که در طول ازدواج جمع‌آوری شده‌اند، تنظیم کند.»

این دفتر همچنین به حکم سال ۲۰۱۸ دیوان عالی کره جنوبی اشاره کرد که تأیید کرد رمزارزها و دارایی‌های مجازی به دلیل ارزش اقتصادی‌شان به عنوان دارایی محسوب می‌شوند.

کره جنوبی رمزارزها را به عنوان دارایی ناملموس در نظر می‌گیرد

بنابراین، هر رمزارزی که در طول ازدواج به دست بیاید، می‌تواند بخشی از دارایی‌های مشترک تلقی شود. زوجینی که از کیف‌پول‌های رمزارز همسرشان آگاه هستند، می‌توانند از دادگاه‌ها درخواست تحقیقات حقیقت‌یاب کنند تا ارزش دارایی‌هایشان مشخص شود.

پیگیری سرمایه‌گذاری‌های رمزارزی به مراتب آسان‌تر از پول نقد سنتی است، زیرا فناوری بلاکچین تمامی معاملات را ثبت می‌کند و اجازه تغییر یا حذف اطلاعات را نمی‌دهد. سوابق برداشت بانکی و دیگر تحقیقات forensic نیز می‌تواند به کشف منابع نامشخص دارایی‌های رمزارز کمک کند.

شرکا می‌توانند انتخاب کنند که قبل از تقسیم دارایی‌ها، رمزارزهای خود را نقد کنند یا به‌طور مستقیم توکن‌ها را تقسیم نمایند.

پیدا شدن بیت‌کوین‌های پنهان در طلاق نیویورکی

استفاده روزافزون از رمزارزها در امور مالی باعث افزایش موارد طلاق مربوط به دارایی‌های دیجیتال در سراسر جهان شده است. در جریان روند طلاق یک زوج در نیویورک، همسر زن از یک حسابدار forensic (جرم‌شناسی) کمک گرفت تا بیت‌کوین‌های پنهان شوهرش را کشف کند.

این زن متوجه شد که همسر سابقش ۱۲ بیت‌کوین (به ارزش حدود ۵۰۰,۰۰۰ دلار) را که در یک کیف‌پول رمزارز نامشخص نگهداری می‌کرد، اعلام نکرده است. او گفت: «هرگز به ذهنم خطور نکرد، چون ما درباره‌اش صحبت نمی‌کردیم یا به‌طور مشترک سرمایه‌گذاری نمی‌کردیم. واقعاً شوکه‌کننده بود.»

منبع: cointelegraph.com

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *